Audi Club Georgia: Audi-ს ჩიპიანი გასაღების (HAA) პროგრამირება - Audi Club Georgia

Jump to content

  • (5 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Share Audi-ს ჩიპიანი გასაღების (HAA) პროგრამირება ჩიპის გადანაცვლება ახალ 'ყუთში'

#1 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 17 February 2010 - 22:17

ჩემს ძველ გასაღებს სამაგრი ქონა გაფუჭებული. გადავწყვიტე დამეშალა და შემეცვალა ვარგის ვერსიაზე.
ამისათვის იცვლება:

1. გასაღები - მის თავზე ჩანს წვრილი ღერძი. ღერძის ამოღებით გასაღები ძვრება კოლოფს (4ე ფოტო).
2. კოლოფში არსებული ჩიპი, რის ფოტოებსაც დაბლა იხილავ

Posted Image

ბევრმა არ იცის 'სეიფის გასაღები' სად იმალება <img src='http://forum.audiclub.ge/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif' class='bbc_emoticon' alt=':P' />

Posted Image

აგერ არის ისიც :)
Posted Image

2 ნაწილად გახსნილი გასაღების კოლოფი. მოხაზული მაქვს ჩიპის მდებარეობა.

ფრთხილად ამოიღეთ სამაგრიდან*
Posted Image

თვით ჩიპი მსხვილი მასშტაბით

Posted Image


ამოღებულ ჩიპს გადაიტან ახალ კოლოფში და წებოთი ჩააწებებ.




*ზოგან ნამეტანი ძლიერი წებოთია ჩაჭებებული, შესაბამისად ჩიპი იმსხვრევა




ხშირად დასმული პრობლემური კითხვები:

1. ჩიპი რო შეიცვლება ადაპტაცია იასნია დაჭირდება მაგ საქმეს და ვაგ კომით შესაძლებელია ეგ ამბავი ?
იმობილაიზერი რო დაძმაკაცდეს ახალ ჩიპთან ანუ ჩიპი რო შეიცვლება შესაბამისად კოდიც ჩიპის და დავანახოთ იმოს ახალი მეგობარი
2. მეც მყავს აუდი B5 ... ჩვეულებრივიი გასაღები უკეთია თავისიი ზავაცკოი პულტიით რა ...
მინდა ესე გაკეთება როგორც შენ გაქვს პულტიან გასაღებზეე და გამოვაა ეგ ამბავიი ? ანუ გასაღებიი რო დავითრიოო ეგეთი გადაწყობის ამბაავს შევძლეებთ ტუ ვერაა ?
3. მე მაქვს ზაპასნოი გასაღები, ორიგინალი დაკარგულია და ამ ზაპასნოის დამკეტი პნობკები არ აქვს. ხოდა მაინტერესებს თუ იცით სადმე აკეთებენ ეგეთ გასაღებს ორიგინალის პონტში რომ იყოს?




პასუხი პრობლემებზე:

1. გახსენებას არაფერი არ უნდა, გასაღებით გააღე-დაკეტე რამოდენიმეჯერ მანქანა და ამუშავდება პულტი
2. სხვა აუდის პულტი უნდა იშოვო. ჩიპი გადაიტანო და +შენი მანქანის რადიო სიხშირე დასხვა პულტის სიხშირეზე.
3. იყიდე გასაგები სადგაც 50 70 ლარი ღირს და დიღომში მაზდებს სადაც აკეთებენ იქ მიიყვან მანქანას დაგიპროგრამებენ და 100 ლარსაც წაგართმევენ

This post has been edited by Mr ika: 11 March 2012 - 14:13
Reason for edit:: პოსტი დაკორექტირებულია და საბოლოო პრობლემის პასუხი წერია პირველივე პოსტზე. (ზედმეტად გვერდები

Posted Image
4

#2 User is offline   apocalips profile Icon

  • Andrew
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,259
  • Joined: 25-January 10
  • ქალაქი:Google
  • Audi:A4 S-Line
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:FIX-111

Posted 18 February 2010 - 00:04

ALL

მშვენიევრადაა პროცედურა ახსნილი
ელემენტის შეცვლაზეც იქნებ დაგვაინფორმირო
Posted Image
შეაფასე ფორუმელო, ფორუმელი!
მოგეწონა კომენტარი? Posted Image
არ მოგეწონა! Posted Image
© apocalips
0

#3 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 18 February 2010 - 11:54

View Postapocalips, on 18 February 2010 - 12:04 AM, said:

ALL

მშვენიევრადაა პროცედურა ახსნილი
ელემენტის შეცვლაზეც იქნებ დაგვაინფორმირო

OK მაგ საკითხსაც მოვაგვარებ ;)
Posted Image
0

#4 User is offline   Mr ika profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 17,781
  • Joined: 26-January 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:???
  • ნომერი:AUD-414

Posted 18 February 2010 - 20:23

ALL


ვააა საღოლ ძმა :) კარგად გიჩალიჩია ხოიცი
OOOO Audi Club Georgia OOOO
www.audiclub.ge

კლუბის ადმინისტრაცია.
1

#5 User is offline   Remarque profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 285
  • Joined: 07-February 10
  • Audi:A5
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:3.2
  • გამ. წელი:2009
  • ნომერი:SKI-770

Posted 27 February 2010 - 12:35

ელემენტი მაქვს მეც შესაცვლელი :]
:***
0

#6 User is offline   apocalips profile Icon

  • Andrew
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,259
  • Joined: 25-January 10
  • ქალაქი:Google
  • Audi:A4 S-Line
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:FIX-111

Posted 27 February 2010 - 12:59

Remarque

AL Janinny

მეგონა ელემენტის შეცვლა პულტის მოქმედების მანძილს გაზრდიდა.. თურვმე ვცდებოდი

AL Janinny ხო არ იცი. სტანდარტულად რა მანძილზე უნდა მოქმედებდეს პულტი
Posted Image
შეაფასე ფორუმელო, ფორუმელი!
მოგეწონა კომენტარი? Posted Image
არ მოგეწონა! Posted Image
© apocalips
1

#7 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 27 February 2010 - 23:08

იქნებ აღწერო ზუსტად რა ელემენტი ჩადგი და როგორ გამოცვალე...

არაუმეტეს 20 მეტრის რადიუსზე იმუშავებს პულტი
Posted Image
0

#8 User is offline   q u a t t r o profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6,800
  • Joined: 02-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2

Posted 19 September 2010 - 22:06

 AL Janinny


ჩიპი რო შეიცვლება ადაპტაცია იასნია დაჭირდება მაგ საქმეს და ვაგ კომით შესაძლებელია ეგ ამბავი ?


იმობილაიზერი რო დაძმაკაცდეს ახალ ჩიპთან

ანუ ჩიპი რო შეიცვლება შესაბამისად კოდიც ჩიპის და დავანახოთ იმოს ახალი მეგობარი
























ისე კაი იდეინი ხარ ხო იცი შენ  :2kiss:

This post has been edited by q u a t t r o: 19 September 2010 - 22:07

Posted Image
0

#9 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 19 September 2010 - 22:27

q u a t t r o
ჩემი არ არის იმობილაიზერზე.

თუმცა ვიცი, რომ VAGcom-ის გარეშეც შეიძლება 'დაძმაკაცება' ;)
Posted Image
0

#10 User is offline   rezo333 profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 2,697
  • Joined: 11-March 10
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • გამ. წელი:2010
  • ნომერი:AUD200

Posted 19 September 2010 - 22:29

q u a t t r o

Quote

ჩიპი რო შეიცვლება ადაპტაცია იასნია დაჭირდება მაგ საქმეს და ვაგ კომით შესაძლებელია ეგ ამბავი ?

მაგას ჩვენი ფლუგენგეგეჰოლენით ვერ გააკეთებ :)და საერთოდ იმობილაიზერზე ცოტა რთული საჩალიჩოა
ადვილია თუ შენი გასაღები დაავიწყდა იმის აღდგენა

This post has been edited by rezo333: 19 September 2010 - 22:30

0

#11 User is offline   q u a t t r o profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6,800
  • Joined: 02-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2

Posted 19 September 2010 - 22:34

AL Janinny

Quote

VAGcom-ის გარეშეც შეიძლება 'დაძმაკაცება'



როგორ ძმა?

rezo333

Quote

საერთოდ იმობილაიზერზე ცოტა რთული საჩალიჩოა
ადვილია თუ შენი გასარები დაავიწყდა იმის აღდგენა



გახსენება შენი ფლუგენდგეჰოლენით შეიძლება?

რეზი პლიუსის გათიშვის ან აკუს ამოღების მერე რო ანთებს გახსენება უნდა თუ გადაგდება? :)


Posted Image
0

#12 User is offline   rezo333 profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 2,697
  • Joined: 11-March 10
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • გამ. წელი:2010
  • ნომერი:AUD200

Posted 19 September 2010 - 22:36

გახსენებას არაფერი არ უნდა, გასაღებით გააღე-დაკეტე რამოდენიმეჯერ მანქანა და ამუშავდება პულტი

This post has been edited by rezo333: 19 September 2010 - 22:36

0

#13 User is offline   q u a t t r o profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6,800
  • Joined: 02-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2

Posted 19 September 2010 - 22:40

rezo333

ეგ ვაფშემტა ხო ჯდება და ფლუგენდგეჰოლენი გაიგებს მაგას რა მდგომარეობაშია ჩიპი?






Posted Image
0

#14 User is offline   rezo333 profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 2,697
  • Joined: 11-March 10
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • გამ. წელი:2010
  • ნომერი:AUD200

Posted 19 September 2010 - 22:44

q u a t t r o
არა ჩვენი იმობოლაიზერს არ ტესტავს, თუ ერხევა და 1 ცალი გაქვს ამოიღე ჩიპი გასაღებიდან და იმოსთან ახლოს დაამაგრე, ფაქტიურად იმობილაიზერს გააუქმებ და ჩვეულებრივი გასაღებითაც დაქოქავ ნებისმიერ დროს

This post has been edited by rezo333: 19 September 2010 - 22:45

0

#15 User is offline   q u a t t r o profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6,800
  • Joined: 02-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2

Posted 19 September 2010 - 22:50

rezo333


მაგაზე პრობლემა არ მაქ უბრალოდ აკუს რო ჩავხსნი ხოლმე მერე უჭირს წაკითხვა რამოდენიმეჯერ და სწორდება მომავალ აკუს მოხსნამდე :)









Posted Image
0

#16 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 20 September 2010 - 02:27

Quote

იმოსთან ახლოს დაამაგრე, ფაქტიურად იმობილაიზერს გააუქმებ და ჩვეულებრივი გასაღებითაც დაქოქავ ნებისმიერ დროს

+1
Posted Image
0

#17 User is offline   KIM111 profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 568
  • Joined: 26-October 10
  • Audi:A4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1,8T
  • გამ. წელი:1997
  • ნომერი:KIM-111

Posted 05 November 2010 - 22:48

გაუმარჯოს

მეც მყავს აუდი B5 ... ჩვეულებრივიი გასაღები უკეთია თავისიი ზავაცკოი პულტიით რა ...

მინდა ესე გაკეთება როგორც შენ გაქვს პულტიან გასაღებზეე და გამოვაა ეგ ამბავიი ? ანუ გასაღებიი რო დავითრიოო ეგეთი გადაწყობის ამბაავს შევძლეებთ ტუ ვერაა ?
0

#18 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 05 November 2010 - 23:24

KIM111
გასაღები ცალკეა და პულტი ცალკე?

მაშინ სხვა აუდის პულტი უნდა იშოვო.
ჩიპი გადაიტანო და
+შენი მანქანის რადიო სიხშირე დასხვა პულტის სიხშირეზე.
Posted Image
0

#19 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 06 November 2010 - 00:18

KIM111, on 05 November 2010 - 23:54 , said:

ხოოო ცალკე პულტიაა თავისი ზავაცკოი აუდის და აუდის ნათურიანიი გასაღებებიი რო არის რაა .... დაა მინდა ესე გასაღებზეე გადაწყობაა შენ რაც გიდეევს რა


კაი საჩალიჩოა, თუმცა ვფიქრობ გამოვა.

ჯერ პულტი იშოვე და გასაღები შენი ფორმების გამოაჭრევინე (25 ლარი ღირს ასლის გადაღება). მერე ჩიპს გადაიტან და დააპროგრამებ შენს მანქანაზე.
Posted Image
0

#20 User is offline   KIM111 profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 568
  • Joined: 26-October 10
  • Audi:A4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1,8T
  • გამ. წელი:1997
  • ნომერი:KIM-111

Posted 06 November 2010 - 00:59

გასაღეების შოვნა არაა პრობლემა უბრალოოდ ეს ცალიჩი თU გამოვა ეგ მაინტერესეებს რაა.... ანუუ ეს გასაღებიი რაც მიყენია ეგ ფუნქციას დაკარგავს და აღარაფერში მჭირდება ხო ? ხვაალ შეკრებაზეე თუ მოხვაალ დაგვალეპარაკაა და გაანახებდიი რაა ....
0

  • (5 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Free Page Rank Tool
"));