Audi Club Georgia: VAG-COM - ინსტალაცია - Audi Club Georgia

Jump to content

  • (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Share VAG-COM - ინსტალაცია VAG-COM-ის და კაბელის დაყენება Windows 7-ზე

#21 User is offline   გიგაური profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 2,488
  • Joined: 28-October 11
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2002
  • ნომერი:RHR-127

Posted 21 August 2013 - 21:56

View PostKoala, on 21 August 2013 - 21:39 , said:

ახლა ჩავედი მანქნასთან რომ შემემოწმებინა. მაგ ერორს მიგდებს როცა მანქანას ვერ უკავშირდები - მეორე ბოლო არ არის შეერთებული მანქანასთან, არასწორი კომ პორტი გაქვს არჩეული ან გასარები არ არის გახსნილი(ზუსტად ისე, როგორც წერია ზედ ერორის ფანჯარაზე). თუ ყველაფერს ისე აკეთებთ, როგორც ახსნილი მაქვს, გასაღებიც გახსნილია და კაბელიც შეერთებული, ალბათ თვითონ კაბელებს სჭირს რაღაც. მე ასე შორიდან მეტს ვერაფერს გეტყვით. შაბათს თუ მოხვალთ, დაგეხმარებით. ოღონდ ლეპტოპი წამოირეთ ვინმემ, ჩემი ნახევარ საათსაც აღარ ძლებს.

ყველა ვერსია გავტესტე და არ ქნა.კაბელი შეერთებულია,პორტები ყველა ვცადე,გასაღები გახსნილიც იყო და დაქოქილიც მყავდა მარა არაო.შაბათს შენი კაბელი წამოიღე,მე კომპს წამოვიღებ.
0

#22 User is offline   Koala profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 1,603
  • Joined: 26-June 12
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A3
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:1.6
  • ცხენის ძალა:99
  • გამ. წელი:2000
  • ნომერი:AUD-120

Posted 21 August 2013 - 22:03

კარგი
0

#23 User is offline   Tokafria profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 37
  • Joined: 04-July 13
  • Audi:A4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:150
  • გამ. წელი:1995
  • ნომერი:KNK-684

Posted 22 August 2013 - 09:26

სამწუხაროდ ამ შაბათს ვერ მოვახერხებ მოსვლას :( იქნებ გაარკვიოთ რამე კარგი იქნება.
0

#24 User is offline   alecoder profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 388
  • Joined: 05-February 13
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.0 T
  • ცხენის ძალა:200
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:KIK-640

Posted 25 August 2013 - 21:46

გაირკვა რამე ამ პრობლემაზე შაბათს ?
0

#25 User is offline   გიგაური profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 2,488
  • Joined: 28-October 11
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2002
  • ნომერი:RHR-127

Posted 25 August 2013 - 22:03

View Postalecoder, on 25 August 2013 - 21:46 , said:

გაირკვა რამე ამ პრობლემაზე შაბათს ?

Koala -მ თავისი კაბელი მოიტანა და რომ შევაერთეთ პროგრამაც ჩაირთო,ჩემ კაბელზე იგივე ერორს აჩვენებდა.პროგრამა არაფერ შუაში არ არის,პრობლემა კაბელშია.გუშინვე შევუკვეთე სხვა კაბელი და ვნახოთ რა იქნება.იმედია იმუშავებს.
0

#26 User is offline   alecoder profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 388
  • Joined: 05-February 13
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.0 T
  • ცხენის ძალა:200
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:KIK-640

Posted 25 August 2013 - 22:29

გიგაური
რომ ჩამოგივა თუ იმუშავა იქნებ გაგვაგებინო რომ მეც შევუკვეთო მერე.
0

#27 User is offline   გიგაური profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 2,488
  • Joined: 28-October 11
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2002
  • ნომერი:RHR-127

Posted 25 August 2013 - 22:38

View Postalecoder, on 25 August 2013 - 22:29 , said:

გიგაური
რომ ჩამოგივა თუ იმუშავა იქნებ გაგვაგებინო რომ მეც შევუკვეთო მერე.

:yes: :yes: :yes:
0

#28 User is offline   Anzor_Alvarez profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 1,791
  • Joined: 04-June 10
  • ქალაქი:Tiflis

Posted 25 August 2013 - 22:58

alecoder

შენსაზე წესით არ უნდა წავიდეს, ბ7 სხვა პროტოკოლით მუშაობს.
ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც
ფცც ანზორ ალვარეზ ზი GR8 ფცც, ფცც
ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც
0

#29 User is offline   apocalips profile Icon

  • Andrew
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,259
  • Joined: 25-January 10
  • ქალაქი:Google
  • Audi:A4 S-Line
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:FIX-111

Posted 25 August 2013 - 23:30

2 კაბელი მაქვს.
ხან შედის ძრავში ხან ვერა. გადაცემათა კოლოფში ვაბშე ვერ შედის.
სხვა დანარჩენში უპრობლემოდ კონექტდება
Windows XPდან

ეს ხან. რას ნიშნავს თქვენი აზრით

Koala
თემისთვის Posted Image
Posted Image
შეაფასე ფორუმელო, ფორუმელი!
მოგეწონა კომენტარი? Posted Image
არ მოგეწონა! Posted Image
© apocalips
0

#30 User is offline   Koala profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 1,603
  • Joined: 26-June 12
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A3
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:1.6
  • ცხენის ძალა:99
  • გამ. წელი:2000
  • ნომერი:AUD-120

Posted 25 August 2013 - 23:45

თემაში შემეშალა, სხვა კაბელის ლინკი მიწერია. ფოტოები ერთნაირი აქვს თითქმის და ვერ დავინახე. ეს მაქვს სინამდვილეში მე.
0

#31 User is offline   apocalips profile Icon

  • Andrew
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,259
  • Joined: 25-January 10
  • ქალაქი:Google
  • Audi:A4 S-Line
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:FIX-111

Posted 26 August 2013 - 00:04

View PostKoala, on 25 August 2013 - 23:45 , said:

თემაში შემეშალა, სხვა კაბელის ლინკი მიწერია. ფოტოები ერთნაირი აქვს თითქმის და ვერ დავინახე. ეს მაქვს სინამდვილეში მე.
პირველ გვერდზეც ჩავასწორე
Posted Image
შეაფასე ფორუმელო, ფორუმელი!
მოგეწონა კომენტარი? Posted Image
არ მოგეწონა! Posted Image
© apocalips
0

#32 User is offline   alecoder profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 388
  • Joined: 05-February 13
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.0 T
  • ცხენის ძალა:200
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:KIK-640

Posted 26 August 2013 - 11:07

Koala
ეგ კაბელი B7 - ზე ნასინჯი გაქვს და მუშაობს ?

Anzor_Alvarez
რომელი პროტოკოლით ?
0

#33 User is offline   Koala profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 1,603
  • Joined: 26-June 12
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A3
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:1.6
  • ცხენის ძალა:99
  • გამ. წელი:2000
  • ნომერი:AUD-120

Posted 26 August 2013 - 11:23

არა, ბ5, ბ6, და ა3 მაქვს შეერთებული მარტო.
0

#34 User is offline   alecoder profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 388
  • Joined: 05-February 13
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.0 T
  • ცხენის ძალა:200
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:KIK-640

Posted 26 August 2013 - 11:27

Koala
ერთხელ რომ შევხვდეთ და ვცადოთ ჩემსაზე შეგიძლია ? ტყუილად რომ არ გამოვიწერო.
0

#35 User is offline   Anzor_Alvarez profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 1,791
  • Joined: 04-June 10
  • ქალაქი:Tiflis

Posted 26 August 2013 - 12:00

alecoder

კაბელი მემგონი იმუშავებს, ვაგ კომი ვერსიით 409.1 და ქვემოთ ვერა, დეკრიპტს ვერ აკეთებს, VCDS უნდა დააყენო, რომელსაც ჯადო კრეკი აქვს და მაგიტო მაგ კაბელზე დაანლოქდება თუ არა არ ვიცი.

This post has been edited by Anzor_Alvarez: 26 August 2013 - 12:00

ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც
ფცც ანზორ ალვარეზ ზი GR8 ფცც, ფცც
ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც
0

#36 User is offline   alecoder profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 388
  • Joined: 05-February 13
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.0 T
  • ცხენის ძალა:200
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:KIK-640

Posted 26 August 2013 - 12:23

Anzor_Alvarez
რომელ კაბელზე საუბრობ ? იმაზე რომელიც ვიყიდეთ და ვერ ავამუშავეთ თუ რაც დააბდეითა თემის ავტორმა ?
0

#37 User is offline   Anzor_Alvarez profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 1,791
  • Joined: 04-June 10
  • ქალაქი:Tiflis

Posted 26 August 2013 - 12:26

alecoder

რა განსხვავებაა რო? :) ორივე კ-ლინია.
ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც
ფცც ანზორ ალვარეზ ზი GR8 ფცც, ფცც
ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც
0

#38 User is offline   alecoder profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 388
  • Joined: 05-February 13
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.0 T
  • ცხენის ძალა:200
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:KIK-640

Posted 26 August 2013 - 12:28

Anzor_Alvarez
კარგი, მოვსინჯავ ამ საღამოს VCDS - ს. იმედია იმუშავებს.
0

#39 User is offline   Tokafria profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 37
  • Joined: 04-July 13
  • Audi:A4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:150
  • გამ. წელი:1995
  • ნომერი:KNK-684

Posted 26 August 2013 - 16:27

მეც ვიყიდე http://www.amazon.co...1&keywords=obd2 << ეს კაბელი იმედია ესეც გაფუჭებული არ ჩამოვა :(
0

#40 User is offline   Koala profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 1,603
  • Joined: 26-June 12
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A3
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:1.6
  • ცხენის ძალა:99
  • გამ. წელი:2000
  • ნომერი:AUD-120

Posted 26 August 2013 - 18:46

Anzor_Alvarez
მეც მეგონა რომ არ იყო სხვაობა, მაგრამ ფაქტია, რომ გავტესტეთ, ჩემი კაბელით შევიდა და გიგაური-ის კაბელით ვერ კითხულობს. კაბელის პარამეტრები რამდენჯერმე სევცვალეთ, მაგრამ უშედეგოდ.

Tokafria
ბრაკი არ არის, უბრლოდ ის კაბელი არაა თავსებადი რატომღაც.

alecoder
თუ გინდა შევხვდეთ, თუ შაბათამდე გეჩქარება. ოღონდ მე სულ სადღაც დავრბივარ ეს კვირა და სად და როდის ვარ არ ვიცი ზუსტად, თან მანქანაც არ მყავს... :unsure:
0

  • (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Free Page Rank Tool
"));