Audi Club Georgia: VAG-COM - ინსტალაცია - Audi Club Georgia

Jump to content

  • (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Share VAG-COM - ინსტალაცია VAG-COM-ის და კაბელის დაყენება Windows 7-ზე

#41 User is offline   alecoder profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 388
  • Joined: 05-February 13
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.0 T
  • ცხენის ძალა:200
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:KIK-640

Posted 26 August 2013 - 20:08

VCDS - ზეც იგივეს შვება. ეხლა ვსინჯე.
0

#42 User is offline   Anzor_Alvarez profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 1,791
  • Joined: 04-June 10
  • ქალაქი:Tiflis

Posted 26 August 2013 - 20:27

ვიბარებ ამაზონზე ნაყიდ გამოუსადეგარ კაბელებს 1 ცალს ლარად 4 ცალს 3.95 ად :D

გიგაური

View Postგიგაური said:

ყველა ვერსია გავტესტე და არ ქნა.კაბელი შეერთებულია,პორტები ყველა ვცადე,გასაღები გახსნილიც იყო და დაქოქილიც მყავდა მარა არაო.შაბათს შენი კაბელი წამოიღე,მე კომპს წამოვიღებ.


ФТДИ -ს დრაივერ დააყენე? ჩვენი მეჯიქ ეკუ ТТЛ –კონვერტერის გარეშე ვერ მუშაობს მითუმეტეს УСБ-ზე
ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც
ფცც ანზორ ალვარეზ ზი GR8 ფცც, ფცც
ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც
0

#43 User is offline   alecoder profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 388
  • Joined: 05-February 13
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.0 T
  • ცხენის ძალა:200
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:KIK-640

Posted 26 August 2013 - 20:28

Anzor_Alvarez
:( :(
მუშა კაბელიც დაიდება იმედია მალე
0

#44 User is offline   გიგაური profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 2,488
  • Joined: 28-October 11
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2002
  • ნომერი:RHR-127

Posted 26 August 2013 - 21:31

View PostAnzor_Alvarez, on 26 August 2013 - 20:27 , said:

ФТДИ -ს დრაივერ დააყენე? ჩვენი მეჯიქ ეკუ ТТЛ –კონვერტერის გარეშე ვერ მუშაობს მითუმეტეს УСБ-ზე

აბა ქართულად მითხარი :D :D ვერაფერი ვერ გავიგე :D :D
0

#45 User is offline   Koala profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 1,603
  • Joined: 26-June 12
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A3
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:1.6
  • ცხენის ძალა:99
  • გამ. წელი:2000
  • ნომერი:AUD-120

Posted 26 August 2013 - 21:37

დააყენა ეგ დრივერი თავისით ვინდმა (ftdi რომ ეწერა properties-ში)
0

#46 User is offline   badzudzu profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 96
  • Joined: 17-November 12
  • ქალაქი:თბილისი
  • Car:VW golf 4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:205
  • გამ. წელი:2003
  • ნომერი:GTI-300

Posted 26 August 2013 - 23:43

View PostAnzor_Alvarez, on 26 August 2013 - 20:27 , said:

ვიბარებ ამაზონზე ნაყიდ გამოუსადეგარ კაბელებს 1 ცალს ლარად 4 ცალს 3.95 ად :D


მე მაქვს ერთი ვცდს 11 ჩინური Atmega162, FT232RL, პერეპრასჰივკას ვაკეთებდი და რა დავწვი არ ვიცი და
კიდევ ერტი ვაგ კომი კკლ. ლურჯები რომაა, ტუ მართლა გინდა მოგცემ.

This post has been edited by badzudzu: 26 August 2013 - 23:47

0

#47 User is offline   Anzor_Alvarez profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 1,791
  • Joined: 04-June 10
  • ქალაქი:Tiflis

Posted 26 August 2013 - 23:48

badzudzu

არა მადლობა :)

ეს ვარიანტი იყო რა :D







მე ხო კარგ თემებს ვაოფებ ხოლმე :|
ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც
ფცც ანზორ ალვარეზ ზი GR8 ფცც, ფცც
ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც,ფცც
0

#48 User is offline   alecoder profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 388
  • Joined: 05-February 13
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.0 T
  • ცხენის ძალა:200
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:KIK-640

Posted 29 August 2013 - 15:37

გიგაური
როდის ჩამოგივა კაბელი ხომ არ იცი ?
0

#49 User is offline   გიგაური profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 2,488
  • Joined: 28-October 11
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2002
  • ნომერი:RHR-127

Posted 29 August 2013 - 15:42

View Postalecoder, on 29 August 2013 - 15:37 , said:

გიგაური
როდის ჩამოგივა კაბელი ხომ არ იცი ?

4 სექტემბრამდე აშშ მივა,ერთი კვირაც აქამდე.დაახლოებით 10 სექტემბრისთვის აქ იქნება.
0

#50 User is offline   გიგაური profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 2,488
  • Joined: 28-October 11
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2002
  • ნომერი:RHR-127

Posted 08 September 2013 - 09:41

View Postalecoder said:


გუშინ კაბელი ჩამომივიდა, გავტესტე და მუშაობს.
0

#51 User is offline   ანრი ფუტკარაძე profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 1,781
  • Joined: 25-January 13
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:335
  • გამ. წელი:2004
  • ნომერი:AU-108-DI

Posted 08 September 2013 - 11:56

View Postგიგაური, on 08 September 2013 - 09:41 , said:

გუშინ კაბელი ჩამომივიდა, გავტესტე და მუშაობს.

მინების აწევა-ჩამოწევა და დამატებით ამბებზე გატესტე რამე? :)
ჩემი კაბელი დევს მანქნაში და აღარ ეღირსა მიერთება :)
Posted Image


0

#52 User is offline   alecoder profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 388
  • Joined: 05-February 13
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2.0 T
  • ცხენის ძალა:200
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:KIK-640

Posted 08 September 2013 - 14:30

გიგაური
მადლობა. მაგრამ მგონი ჩემზე მაინც არ წავა ეს. აქ რაც ჩამონათვალია თავსებადობაზე B7 - ზე არაო :(

This post has been edited by alecoder: 08 September 2013 - 14:49

0

#53 User is offline   ანრი ფუტკარაძე profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 1,781
  • Joined: 25-January 13
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:335
  • გამ. წელი:2004
  • ნომერი:AU-108-DI

Posted 01 October 2013 - 13:53

მანქანა, კაბელი თბილისშია :)
ახლა მთავაია მსურველი გამოჩნდეს, რომ დამეხმაროს :)
Posted Image


0

#54 User is offline   Koala profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 1,603
  • Joined: 26-June 12
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A3
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:1.6
  • ცხენის ძალა:99
  • გამ. წელი:2000
  • ნომერი:AUD-120

Posted 01 October 2013 - 15:43

ანრი ფუტკარაძე
დახმარება რაში გჭირდება?
0

#55 User is offline   ანრი ფუტკარაძე profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 1,781
  • Joined: 25-January 13
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:335
  • გამ. წელი:2004
  • ნომერი:AU-108-DI

Posted 01 October 2013 - 16:08

View PostKoala, on 01 October 2013 - 15:43 , said:

ანრი ფუტკარაძე
დახმარება რაში გჭირდება?

თვალითაც არ მინახავს როგორ ხდება ლოგების აღება და საერთოდ დიაგნოსტიკის ამბები.
და მითითებები კარგი იქნებოდა.
სად ერთდება კაბელი, ისაც არ ვიცი :)
Posted Image


0

#56 User is offline   Koala profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 1,603
  • Joined: 26-June 12
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A3
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:1.6
  • ცხენის ძალა:99
  • გამ. წელი:2000
  • ნომერი:AUD-120

Posted 01 October 2013 - 16:33

ანრი ფუტკარაძე
კაბელი საჭესთან ერთდება, ქვევით. გაყევი ამ თემის ინსტრუქციებს და მერე ავტო სკანირება მიეცი. შეცდომებს დაგიწერს, დააკოპირე და დადე ფორუმზე. მარტო კეთებას მუღამი არ აქვს - ეგ გასაგებია.
0

#57 User is offline   ანრი ფუტკარაძე profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 1,781
  • Joined: 25-January 13
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:335
  • გამ. წელი:2004
  • ნომერი:AU-108-DI

Posted 01 October 2013 - 16:36

Koala
ოკ, სამუშოას მერე ჩავხედავ.
მადლობა ყურადღებისთვის.
გაიხარე
Posted Image


0

#58 User is offline   LashaVar profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 10-February 10
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A6
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:4.2
  • გამ. წელი:2007

Posted 14 October 2013 - 15:10

Vag com-ის კაბელით აირბაგის დასბროსვა ხო შეიძლება? ჩვეულებრივი დიაგნოსტიკა ხო ეგეც?
0

#59 User is offline   Koala profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 1,603
  • Joined: 26-June 12
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A3
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:1.6
  • ცხენის ძალა:99
  • გამ. წელი:2000
  • ნომერი:AUD-120

Posted 14 October 2013 - 15:28

LashaVar
მგონი, კი. მე არ მიქნია. შემეშინდა სახეში არ მოვირტყა-მეთქი :laughing:
0

#60 User is offline   LashaVar profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 10-February 10
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A6
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:4.2
  • გამ. წელი:2007

Posted 14 October 2013 - 19:16

Koala
შარია ხო? ))) არამგონი აირბაგი შეიძლება ეგრე გაიხსნას? :laughing:

ხელის პატარა კომპიუტერი ჯობია რომელიც სბროსავს ჩეკს და აირბაგს და ასევე დიაგნოსტიკას აკეთებს.. თუ ეს კაბელი თქო დილემის ქვეშ ვარ :dry:
0

  • (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Free Page Rank Tool
"));