Audi Club Georgia | Hacked By xNot_RespondinGx | ProblemCyberTeam: Audi Navigation Plus - Audi Club Georgia | Hacked By xNot_RespondinGx | ProblemCyberTeam

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Share Audi Navigation Plus

#1 User is offline   mambu profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Moderators
  • Posts: 10,211
  • Joined: 23-February 10
  • ქალაქი:TBILISI
  • Audi:A4-B6
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2002
  • ნომერი:უნომრო

Posted 14 March 2014 - 15:45

მოკლედ ანდროს კითხვას LINK ჩავეძიე, რაღაცეები გადავჩხრიკე და გარკვეულ ინფორმაციას მოვუყარე თავი, რომელიც შეიძლება სხვისთვისაც საჭირო/საინტერესო იყოს და ამიტომაც ვხსნი ამ თემას...

სურათი #1
Posted Image


სურათი #2
Posted Image


პირველ სურათზე არის შედარებით ძველი ვარიანტი: "Audi Navigation Plus RNS-D"
მეორე სურათზე არის შემდეგი თაობის: "Audi Navigation Plus RNS-E"

RNS-D-ს ძირითადად ვხვდებით B5-ში, C5-ში,
RNS-E-ს -- B6S4, B7-ში...

ძირითადი სხვაობა ამ ორს შორის არის ის რომ, RNS-E კითხულობს MP3-ს, აქვს SD Card Reader, Bluetooth.
ასევე რა თქმა უნდა ვიზუალი, უფრო დიდი ეკრანი და უფრო სწრაფი მუშაობა... :)

ინეტში ასევე გადავაწყდი მანუალებს და ვინმეს თუ დაჭირდება აგერ ბატონო: :) :)

RNS-D MANUAL

RNS-E MANUAL


რაც შეეხება ანდროს კითხვას, როგორც გამოირკვა შენს მანქანას, როგორც იაპონურ ვარიანტს, სხვა ნავი პლიუსი უყენია,

აი ისიც
Posted Image

ეს არის Audi Navigation Plus RNS-JP3, იაპონური მანქანებისთვის, მაგრამ ამის მანუალს ვერ მივაგენი...
ასევე რამდენიმე ფორუმზე წერდნენ, რომ იაპონური ენის შეცვლა თუ შეიძლება ინგლისურზეო და როგორც ჩანს თურმე არ იცვლება... :laugh: :(

ესეც ლინკები, თუ დაგაინტერესებს ნახე :)

changing languages on japanese gps/raido?
Japanese NAVplus...help
Audi A3 Navigation Plus RNS-JP3

This post has been edited by apocalips: 14 March 2014 - 19:36
Reason for edit:: ლინკი დავამატე

ჯანდაბას! მექანიკაც ძალიან მაგარია! ©AL Janinny

Moder is watching you...
Posted Image
3

#2 User is offline   oto8 profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 7,357
  • Joined: 29-November 11
  • ქალაქი:თბილისი
  • ნომერი:OOT-088

Posted 14 March 2014 - 17:08

mambu

+


საღოლ კარგი თემააა .


რაც შეეხება ბლუთუსს მე პირადად ვერ დავაკავშირე ჩემი ტელეფონი მონიტორს .

მეორე ახალი ვერსია Audi Navigation Plus RNS-E რომელიც ჩემთან დგას განსხვავებულია მაგალითად შაკოს A6 ის ზუსტად იგივე Audi Navigation Plus -სგან . არის ვერსიები რომლებიც უნდა განახლდეს დისკის მეშვეობით და აბდეითის შემდეგ ნახლდება და დამატებით CAR მენიუში ფუნქციები ემატება .
0

#3 User is offline   apocalips profile Icon

  • Andrew
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,259
  • Joined: 25-January 10
  • ქალაქი:Google
  • Audi:A4 S-Line
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:FIX-111

Posted 14 March 2014 - 19:01

mambu

Quote

Audi Navigation Plus RNS-JP3, იაპონური მანქანებისთვის,

ჰოო ზუსტად მაგაზე გვაქვს საუბარი.
ესეიგი ეს არ არის ბადელკა ან რარაც ჩინური პატენტი.
იგივე ლინკები მეც გადავიკითხე და გულდაწყვეტილმა დავხურე გვერდები

ვდებ ჩემი ბ6-ის ნავიგატიონის სქრინშოტებს
გთხოვთ გამაგებინოთ, იდება თუ არა მანდ ჩიპები. მპ3 და რამე

დავამატებდი კიდევ ერთ ლინკს
Audi A3 Navigation Plus RNS-JP3
დავრწმუნდი რო SD Card სლოტები არ აქვს




Posted Image
Posted Image
იხილეთ დამატებით სურათები
Spoiler

Posted Image
შეაფასე ფორუმელო, ფორუმელი!
მოგეწონა კომენტარი? Posted Image
არ მოგეწონა! Posted Image
© apocalips
0

#4 User is offline   zoomstudio profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 27
  • Joined: 19-February 15
  • Audi:A3
  • Car:Audi A3
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:1.8
  • გამ. წელი:2003
  • ნომერი:AU-OOO-DI

Posted 21 February 2015 - 14:16

Posted Image ესეთი მაქ და ნავიგაცია არ დადგება?
0

#5 User is offline   დათო profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 12-June 13
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:S4 B7
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:340
  • გამ. წელი:2005

Posted 21 March 2015 - 23:33

View Postzoomstudio, on 21 February 2015 - 14:16 , said:

Posted Image ესეთი მაქ და ნავიგაცია არ დადგება?

დიდი ალბათობით არ დადგება. ჩემს აუდი ს4-ზე, რომელიც იაპონურია, ზუსტად ეგ მოდელი ეყენა. ყველა ხელოსანი მოვიარე. მე მინდოდა ბლუთუსის და იუესბის დაყენება რომ FLAC, WMV და MP3 ფორმატის აუდიო გაეხსნა. ვერავინ ვერაფერი გაუგო. ერთადერთი ვინც თქვა რომ შეეცდებოდა გადაკეთებას იყო ზაზა, ელიტაუტოდან, მაღაზიაა ავტომობილების აუდიო სისტემების სამრეცხაოებთან რომ გალფის ბენზოგასამართი სადგურია სანაპიროზე, მშრალ ხიდსა და ელბაქიძე/მარჯანიშვილის შორის მონაკვეთში. გადაკეთებაში, რომ ვკითხე, იგულისხმა ცალკე 100-150 დოლარიანი დევაისის მიერთება ნავიგაციის იაპონურ სისტემაზე (RNS-JP3). ბოლოს ისე გამოვიდა რომ დავაყენე Dynavin N6, რომელიც ძალიან მაგარია, ანდროიდის ბაზაზეა, ყველანაირი აუდიო ვიზუალური ფაილის აღწარმოება შეუძლია, მათ შორის 1080p mkv ფაილების და დავისვენე და თან სრულად მუშაობს საჭის ღილაკები და ბოზეს აუდიო სისტემა. თუმცა ერთი უნდა აღვნიშნო - RNS JP3-ს აქვს თავისი ძალიან მაღალი ხარისხის ამპლიფაერი, რომელიც დინამიკებს ბოზეს ამპლიფაერის გარეშე ამუშავებს (!), და RNS-E/D-ზე უფრო ხარისხიანი (თანაც შესამჩნევად) ხმა აქვს ჩემი დაკვირვებით.
0

#6 User is offline   Mr.Kiasashvili profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 86
  • Joined: 15-December 14
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8 T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2002
  • ნომერი:AA-996-LL

Posted 25 March 2015 - 22:19

სალამი ყველას :)

მოკლედ ეხლა ჩვეულებრივი აუდი სიმფონი აყენია ჩემ მანქანაში და ჩემით ჩალიჩის მერე როვერ გავაკეთე ხელოსანს ვანახე და ვერც იმან მიშველა, ხოდა საერთოდ ამოღება და აუდი ნავი პლიუს რნს-ე ს დაყენება მომინდა, რამდენად გამოვძვრები და სად ვიშოვი შეგიძლიათ მითხრათ? თბილისსში თუიშოვება სადმე, ნაღდი ოღონდ. და რამე პრობლემასთან თუარის შესაძლებელი რო მქონდეს საქმე, ნავიგაცია რომ არ დადგეს ან რამე მსგავსი.. და კიდე ის მაინტერესებდა უკანა ხედვის სენსორების მიერთებაც თუიქნება შესაძლებელი, ეგეც ცალკე თემა და ცალკე რომ არ დავწერო.. აქვე მოვაყოლებ, თუ ამ აუდი ნავის დავაყენებ ეგ სენსორებიც მინდა და რამდენად შესაძლებელია.. თუ ძან წვეტიანი აზრები მაწუხებს? :D

მოკლედ მადლობა წინასწარ :luke:
Mr. Kiasashvili
0

#7 User is offline   Mr ika profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 17,781
  • Joined: 26-January 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:???
  • ნომერი:AUD-414

Posted 30 March 2015 - 12:32

Mr.Kiasashvili
მემგონი უკეთესი იქნება ჩანნიუტანო.
OOOO Audi Club Georgia OOOO
www.audiclub.ge

კლუბის ადმინისტრაცია.
0

#8 User is offline   KIP-070 profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 38
  • Joined: 14-December 11
  • ქალაქი:ბათუმი
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:2.0
  • ცხენის ძალა:131
  • გამ. წელი:2006
  • ნომერი:KI-777-PS

Posted 13 August 2015 - 11:11

გამარჯობათ, მოკლედ ჩემს მანქანაში აყენია Audi A3 Navigation Plus RNS-JP3 , მაინტერესებს თუ გქონიათ შემთხვევა რომ მასზე დაყენდეს უკანა ხედვის კამერა უკუსვლის დროს? და თუ აყენებენ თბილისში სად ყენდება?
0

#9 User is offline   Mr ika profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 17,781
  • Joined: 26-January 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:???
  • ნომერი:AUD-414

Posted 13 August 2015 - 13:34

KIP-070
მე ვერ გირჩევ ვერაფერს
OOOO Audi Club Georgia OOOO
www.audiclub.ge

კლუბის ადმინისტრაცია.
0

#10 User is offline   apocalips profile Icon

  • Andrew
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,259
  • Joined: 25-January 10
  • ქალაქი:Google
  • Audi:A4 S-Line
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:FIX-111

Posted 05 September 2015 - 00:25

View Postდათო said:

ბოლოს ისე გამოვიდა რომ დავაყენე Dynavin N6,

რას გულისხმობ. გვაჩვენე როგორ გამოიყურება

View PostKIP-070 said:

გამარჯობათ, მოკლედ ჩემს მანქანაში აყენია Audi A3 Navigation Plus RNS-JP3 , მაინტერესებს თუ გქონიათ შემთხვევა რომ მასზე დაყენდეს უკანა ხედვის კამერა უკუსვლის დროს? და თუ აყენებენ თბილისში სად ყენდება?

ეგ ხო ესაა Posted Image
თუ კი. პასუხიც კია. ჩემსაზე მქონდა მიერთებული პროსტო გაყვანილობა არ გამიყვანია და მივანებე თავი. ისე იმუშავა ოღონდ თავისით არ რთავდა ხელით უნდოდა გადართვა
Posted Image
შეაფასე ფორუმელო, ფორუმელი!
მოგეწონა კომენტარი? Posted Image
არ მოგეწონა! Posted Image
© apocalips
0

#11 User is offline   KIP-070 profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 38
  • Joined: 14-December 11
  • ქალაქი:ბათუმი
  • Audi:A4
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:2.0
  • ცხენის ძალა:131
  • გამ. წელი:2006
  • ნომერი:KI-777-PS

Posted 19 November 2015 - 09:47

View Postapocalips, on 05 September 2015 - 00:25 , said:

რას გულისხმობ. გვაჩვენე როგორ გამოიყურება


ეგ ხო ესაა Posted Image
თუ კი. პასუხიც კია. ჩემსაზე მქონდა მიერთებული პროსტო გაყვანილობა არ გამიყვანია და მივანებე თავი. ისე იმუშავა ოღონდ თავისით არ რთავდა ხელით უნდოდა გადართვა



კი ეგაა, დიდი მადლობა.. ესეიგი ღირს მოსინჯვა..... მადლობა
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users


Free Page Rank Tool
"));