Audi Club Georgia: გასაღები/პულტი და პროგრამირება - Audi Club Georgia

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Share გასაღები/პულტი და პროგრამირება VW Golf 4 (2003)

#1 User is offline   ნოდარ profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 03-April 15
  • ქალაქი:თბილისი
  • Car:VW Golf
  • კოლოფი:Automatic
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:3.2
  • ცხენის ძალა:115
  • გამ. წელი:2003

Posted 28 May 2015 - 12:26

გამარჯობა,

ხომ ვერ მეტყვით სად ყიდიან VW Golf 4-ის გასაღებებს(თავის პულტიანად) და სად აპროგრამებენ? ერთი გასაღები მაქვს და მეორეც მინდა რომ მქონდეს ყოველი შემთხვევისთვის, ცენტრს რომ მივწერე 439 ლარიო მითხრეს და მაგათ გარდა სხვა ვინ აკეთებს?

თუ დაახლოებით ფასებსაც მეტყვით კარგი იქნება, მადლობა :)

Posted Image
0

#2 User is offline   Mr ika profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 17,781
  • Joined: 26-January 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:???
  • ნომერი:AUD-414

Posted 28 May 2015 - 16:06

ნოდარ
ელიაბაზეც იყიდი სუფთას დაგადაამრავლებინე :)
მერე თუ იმობილაიზერი აქვს შენს მოანქანა მოხსენი, რულთან დააყენე სადმე და ყველა გასაღები იქმუშავებს რამდენიც გადამრავლებული გექნება :)
OOOO Audi Club Georgia OOOO
www.audiclub.ge

კლუბის ადმინისტრაცია.
0

#3 User is offline   ნოდარ profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 03-April 15
  • ქალაქი:თბილისი
  • Car:VW Golf
  • კოლოფი:Automatic
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:3.2
  • ცხენის ძალა:115
  • გამ. წელი:2003

Posted 28 May 2015 - 16:20

ეგ თვითონ გასაღებს მაგრამ პულტის დაპროგრამება ხო უნდა მანქანაში და მაგას სად აკეთებენ?
0

#4 User is offline   Mr ika profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 17,781
  • Joined: 26-January 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:???
  • ნომერი:AUD-414

Posted 28 May 2015 - 16:34

ნოდარ
აი პულტის დაპროგრამება ძნელი თემაა, ძნელი რა, ძვირად ღირებული,.
უნდ აგამოწერო გასაღები სუფთა მონაცემებით რაც ძვირი ღირს ალბათ და + დაპროგრამება 100 ლარი როგორც მახსოვს
OOOO Audi Club Georgia OOOO
www.audiclub.ge

კლუბის ადმინისტრაცია.
0

#5 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 28 May 2015 - 20:55

View Postნოდარ, on 28 May 2015 - 12:26 , said:

გამარჯობა,

ხომ ვერ მეტყვით სად ყიდიან VW Golf 4-ის გასაღებებს(თავის პულტიანად) და სად აპროგრამებენ? ერთი გასაღები მაქვს და მეორეც მინდა რომ მქონდეს ყოველი შემთხვევისთვის, ცენტრს რომ მივწერე 439 ლარიო მითხრეს და მაგათ გარდა სხვა ვინ აკეთებს?

თუ დაახლოებით ფასებსაც მეტყვით კარგი იქნება, მადლობა :)

Posted Image

მოგესალმებით!
საჭიროა შეიძინოთ ახალი გასაღების ბალვანკა (ebay.com) რომელსაც ამოჭრით ძველი გასაღების ანალოგზე 25 ლარად. + რამე ნახმარი პულტი, რომლის ელექტრონიკაც გადავა ახალში (დაშლილები ან ebay.com).
ამის მერე მოგვწერეთ.
დაპროგრამება ზუსტად 4 წამის საქმეა.

ამაზე ცალკე :)
Posted Image
0

#6 User is offline   Koala profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 1,603
  • Joined: 26-June 12
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A3
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:1.6
  • ცხენის ძალა:99
  • გამ. წელი:2000
  • ნომერი:AUD-120

Posted 29 May 2015 - 21:54

AL Janinny
აი ასეთი გასაღები აქვს ჩემს მანქნას, ანუ არანაირი ჩიპი არ მოყვა და ზოგჯერ იმობილაიზერიც არ მაქოქინებს, თუ ხასიათზე არაა.

Posted Image

ესენი რომ ვიყიდო, დავაპროგრამებ ჩემით (VAG-COM-ით ან მაგის გარეშე)?
0

#7 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 01 June 2015 - 17:46

View PostKoala, on 29 May 2015 - 21:54 , said:

AL Janinny
აი ასეთი გასაღები აქვს ჩემს მანქნას, ანუ არანაირი ჩიპი არ მოყვა და ზოგჯერ იმობილაიზერიც არ მაქოქინებს, თუ ხასიათზე არაა.

Posted Image

ესენი რომ ვიყიდო, დავაპროგრამებ ჩემით (VAG-COM-ით ან მაგის გარეშე)?

არ ჩანს სურათი. ამაზონის ლინკი რაც დადე, ეგ ცარიელი ბალვანკაა. ჩიპი თუ არ გადმოიტანე, არ იმუშავებს (USA-აუდებზე იმუშავებს გამოჭრილი გასაღები. თუმცა პულტი ცხადია არა).
Posted Image
0

#8 User is offline   Koala profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 1,603
  • Joined: 26-June 12
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A3
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:1.6
  • ცხენის ძალა:99
  • გამ. წელი:2000
  • ნომერი:AUD-120

Posted 01 June 2015 - 19:39

რომელ ჩიპზე მელაპარაკები? :D
Posted Image
0

#9 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 02 June 2015 - 12:14

Koala


მაშინ ჩამოიტანე ამაზონიდან და დააკოპირე :D
Posted Image
0

#10 User is offline   Koala profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 1,603
  • Joined: 26-June 12
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A3
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:წინა
  • ძრავი:1.6
  • ცხენის ძალა:99
  • გამ. წელი:2000
  • ნომერი:AUD-120

Posted 02 June 2015 - 16:59

AL Janinny
ჰო და იქ ყველას უწერია რომ შენით ვერ დააპროგრამებო და მართლა ვერ დავაპროგრამებ თუ იმათ ჰგონიათ ეგრე :D
0

#11 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 02 June 2015 - 23:49

View PostKoala, on 02 June 2015 - 16:59 , said:

AL Janinny
ჰო და იქ ყველას უწერია რომ შენით ვერ დააპროგრამებო და მართლა ვერ დავაპროგრამებ თუ იმათ ჰგონიათ ეგრე :D

კაცო თუ ჩიპი არ აქვს, რა პროგრამირება უნდა?! :D :D :D მგონი იმათ ჰგონიათ. ეგ ის პონტია, კოსმოსისთვის ამერიკელებმა მაღალ-წნევიანი კალმები რომ შექმნეს და რუსებმა ჩვეულებრივი გრაფიტის ფანქრები გაიყოლეს თან :D
Posted Image
0

#12 User is offline   david profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 424
  • Joined: 13-March 10
  • ქალაქი:Rustavi
  • Audi:Q5
  • Car:Audi
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:3.2
  • ცხენის ძალა:270
  • გამ. წელი:2010

Posted 14 October 2015 - 19:11

Quote

მოგესალმებით!
საჭიროა შეიძინოთ ახალი გასაღების ბალვანკა (ebay.com) რომელსაც ამოჭრით ძველი გასაღების ანალოგზე 25 ლარად. + რამე ნახმარი პულტი, რომლის ელექტრონიკაც გადავა ახალში (დაშლილები ან ebay.com).
ამის მერე მოგვწერეთ.
დაპროგრამება ზუსტად 4 წამის საქმეა.

ამაზე ცალკე :)



AL Janinny AUDI Q5-ზე მინდა კიდევ ერთი გასაღები რომ ჩავწერო ანუ 1) მანქანა ჩამომივიდა 1 სმარტ გასაღებით და შევიძინე სხვა მანქანის იდენტური სმარტ გასაღები და მინდა რომ ჩაიწეროს რომ მქონდეს ზაპასში რა იცი რა ხდება. როგორც მივხვდი წინა პოსტიდან ცარელა ბალვანკაც მაქვს საყიდელი ხო ? პროსტო მაინტერესებს თუ გაკეთდება და რა თანხა დამიჯდება რომ პ.მ მომწერო . !!!
0

#13 User is offline   Kabuu profile Icon

  • ახალბედა
  • Pip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 22-May 16
  • Car:Vw
  • კოლოფი:Manual
  • ძრავი:2.0
  • ცხენის ძალა:70
  • გამ. წელი:2001
  • ნომერი:Aaa-897

Posted 22 May 2016 - 11:26

Dashlilebshi ikidi an gamoicer daprogrameba advilia metiton vqeni eg viscavle
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Free Page Rank Tool
"));