Audi Club Georgia: DVD-ის მიერთება ქარხნულ მონიტორზე - Audi Club Georgia

Jump to content

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Share DVD-ის მიერთება ქარხნულ მონიტორზე დაყენება მინდა

#1 User is offline   XOXOXO profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 734
  • Joined: 24-February 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2FSI
  • ცხენის ძალა:350
  • გამ. წელი:2006

Posted 24 May 2010 - 21:37

გადავწყვიტე მანქანაში ჩავაყენო dvd player და მივაერთო ქარხნულ მონიტორზე, მაგრამ როგორც გავარკვიე ამისთვის საჭიროა ჯერ ჩადგეს რაღაც ვიდეო ადაპტერი, რომელზეც შემდეგ მიერთდება dvd. ეს ყველაფერი მინდა ისე დადგეს, რომ არ დავკარგო რულის კნოპკების ფუნქციები და ასევე ამ კნობკების Posted Image მართვა. ჩემს მონიტორს ქვია 2g mmi.



http://www.navvideo....nv_audia6a8.asp

http://www.xcarlink....58&cat=4&page=1
ეს ვარიანტები მოვძებნე ნეტში და იქნებ მირჩიოთ ვინმემ წავა ესენი ტყუილად რო არ გამოვიწერო? თუ არ მიდის იქნებ მომეხმაროს ვინმე ინტერნეტში [ფორუმებზე] მომაძებნინოს ინფო რომელი ჩადგება ჩემთან დიდად ვერ ვერკვევი ამ ამბებში

This post has been edited by XOXOXO: 24 May 2010 - 21:41

0

#2 User is offline   Mr ika profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 17,781
  • Joined: 26-January 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:???
  • ნომერი:AUD-414

Posted 24 May 2010 - 22:25

ოოო, ცოტა რთული საქმე გადაგიწყვეტია.... ამაში გოშაზე კარგად ვერავინ დაგეხმარება...
OOOO Audi Club Georgia OOOO
www.audiclub.ge

კლუბის ადმინისტრაცია.
0

#3 User is offline   XOXOXO profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 734
  • Joined: 24-February 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2FSI
  • ცხენის ძალა:350
  • გამ. წელი:2006

Posted 24 May 2010 - 22:46

Mr ika

ხო თქვენი იმედი მაქვს
0

#4 User is offline   apocalips profile Icon

  • Andrew
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,259
  • Joined: 25-January 10
  • ქალაქი:Google
  • Audi:A4 S-Line
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:FIX-111

Posted 25 May 2010 - 00:02

XOXOXO
მაგარი პროექტი დაგიწყია :applause:

როგორც იკამ თქვა Goshkage-ს კონსულტაცია დაგვჭირდება
Posted Image
შეაფასე ფორუმელო, ფორუმელი!
მოგეწონა კომენტარი? Posted Image
არ მოგეწონა! Posted Image
© apocalips
0

#5 User is offline   MARGAL profile Icon

  • Don
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 5,443
  • Joined: 27-March 10
  • ნომერი:PPN-100

Posted 25 May 2010 - 14:21

ჩეინჯერის შეერთება მინდა ჩემ ფაქიზოზე და სად მივიყვანო, ვის ვანახო?
0

#6 User is offline   XOXOXO profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 734
  • Joined: 24-February 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2FSI
  • ცხენის ძალა:350
  • გამ. წელი:2006

Posted 26 May 2010 - 12:17

Goshkage სად დაიკარგა ეს კაცი :(
0

#7 User is offline   apocalips profile Icon

  • Andrew
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,259
  • Joined: 25-January 10
  • ქალაქი:Google
  • Audi:A4 S-Line
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:FIX-111

Posted 26 May 2010 - 12:36

Quote

Goshkage სად დაიკარგა ეს კაცი

სკაიპიშიც იშვიათად შემოდის. სამსახურის გამოა :)
შეხვედრაზე უნდა გავესაუბროთ :rolleyes:
Posted Image
შეაფასე ფორუმელო, ფორუმელი!
მოგეწონა კომენტარი? Posted Image
არ მოგეწონა! Posted Image
© apocalips
0

#8 User is offline   Mr ika profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 17,781
  • Joined: 26-January 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:???
  • ნომერი:AUD-414

Posted 26 May 2010 - 12:39

მემგონი დღეს მოვა კარტინგებზე..
OOOO Audi Club Georgia OOOO
www.audiclub.ge

კლუბის ადმინისტრაცია.
0

#9 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 28 May 2010 - 18:43

View PostXOXOXO, on 24 May 2010 - 21:29 , said:

გადავწყვიტე მანქანაში ჩავაყენო dvd player და მივაერთო ქარხნულ მონიტორზე, მაგრამ როგორც გავარკვიე ამისთვის საჭიროა ჯერ ჩადგეს რაღაც ვიდეო ადაპტერი, რომელზეც შემდეგ მიერთდება dvd. ეს ყველაფერი მინდა ისე დადგეს, რომ არ დავკარგო რულის კნოპკების ფუნქციები და ასევე ამ კნობკების Posted Image მართვა. ჩემს მონიტორს ქვია 2g mmi.



http://www.navvideo....nv_audia6a8.asp

http://www.xcarlink....58&cat=4&page=1
ეს ვარიანტები მოვძებნე ნეტში და იქნებ მირჩიოთ ვინმემ წავა ესენი ტყუილად რო არ გამოვიწერო? თუ არ მიდის იქნებ მომეხმაროს ვინმე ინტერნეტში [ფორუმებზე] მომაძებნინოს ინფო რომელი ჩადგება ჩემთან დიდად ვერ ვერკვევი ამ ამბებში

ზოგადად XcarLink-ის პროდუქტი მეც მაქვს და სერიოზული მინუსები ვერ ვუპოვე.

NAV video-ს რაც ეხება, მემგონი 100%-ით ისაა რაც შენ გინდა
Connect A Video Input Such As A DVD Player, TV Tuner, Reverse Backup Camera, Video Game Console, iPod Video or Other A/V Source To Your Audi A4 - Audi A6 - Audi A8 - Audi Q7 OEM GPS Navigation LCD Display Screen! TV Nav Video Modules Are Easy To Install, Activated For Video In Motion And Are Completely Plug & Play.
ეს უკანასკნელი P & P ნიშნავს - 'შეართე და მორჩა' ანუ ნასტროიკა MMI-ს არ სჭირდება.



XXX


ეხლა ვკითხულობ, უმარტივესია სისტემის ინტეგრაციაში ტო:

It works simply by interrupting the RGB video signal from your GPS computer whenever you select the "Input" button on the IR remote that is provided. When your GPS is displayed simply turn on your external video source and activate the input on the remote control and the GPS video image is replaced by your video source, once you turn it back off, the GPS image is displayed once again.

ყურადღება ამას უნდა მიაქციო:

The NV_AUDIA6A8 is a video only interface, which means an FM modulator, FM transmitter or CD changer audio input interface adapter needs to be used to connect the audio signal from your external source to your audio system.

ნიშნავს, აუდიო შესასვლელი უნდა ქონდეს შენს BOSE-ს სისტემას რომ DVD პლეერი რომელსაც +დამატებით შეიძენ - პირდაპირ შეუერთო აუდიო სისტემას (და არა NV_AUDIA6A8-ს)

This post has been edited by AL Janinny: 28 May 2010 - 18:40

Posted Image
0

#10 User is offline   XOXOXO profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 734
  • Joined: 24-February 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2FSI
  • ცხენის ძალა:350
  • გამ. წელი:2006

Posted 28 May 2010 - 20:57

AL Janinny

ხმისთვის ესეც უნდა ვიყიდო http://www.xcarlink....61&cat=4&page=1


მივწერე XcarLink-ს ეს, Hi mate, I have Audi A6 (c6) 2005 with 2g mmi navigation system. I am interested in buying Audi MMI Multimedia Video Interface for my car. I would like to know if mentioned system fits my car and if it is in compliance with my original equipment manufacturer electronics (OEM). Also I would like to know if it is necessary to buy Audi MMI MOST Fiber Optic Aux Interface to have the sound or the system works without it.

და ესეთი პასუხი მომივიდა და მემგონი ამას ჩამოვიტან.

Hi,
Many thanks for your enquiry.

I can confirm that the interface is fully compatible with your system, and it will integrate fully with your OEM equipment. It would be necessary to also purchase the MOST interface if you require the best sound quality, alternativley you can use an FM transmitter.

Installation instructions can be viewed here:

http://issuu.com/xca...ltimeida_manual
0

#11 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 29 May 2010 - 14:55

ესეც გაქვს საყიდელი?

Posted Image
Posted Image
0

#12 User is offline   XOXOXO profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 734
  • Joined: 24-February 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2FSI
  • ცხენის ძალა:350
  • გამ. წელი:2006

Posted 29 May 2010 - 21:25

AL Janinny

Quote

ესეც გაქვს საყიდელი?


კი ეგ ბლოკიც საყიდელია
0

#13 User is offline   q u a t t r o profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6,800
  • Joined: 02-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2

Posted 30 May 2010 - 20:16

ელ რუჩნიკზე რუსულ ფორუმებს გადავხედე,ხშირი პრობლემა ყოფილა ეგ,შენსას რა შეცდომა გამოაქ? (PARKING BRAKE MALFUNCTION) ეეს?ამაზე რუჩნიკის ბლოკის შეცვლას ეუბნებოდნენ ტიპებს ხელოსნები,რუჩნიკი ხან მუშაობს ხან არა.ხან ტოვებს კალოტკებს გაჭიმულ მდგომარეობაში–გამოაქ დისპლეიზე შეცდომა (კრუგში ძახილის ნიშანი)თუ ესე გაჭედა აქრობ ძრავს და ცოტახნის მერე ქოქავ ეგრევე თიშავ რუჩნიკს:)
ბევრს ქონდა ძაან მსგავსი პრობლემა რასაც გადავხედე,მოაგვარეს შემდეგნაირად,ყოველგვარი ბლოკის შეცვლის გარეშე.
Обрыв провода у фишки на колесе под резинкой.Снял пропаял поставил и всё в идеале!!!Думаю у всех примерно таже причина.
შეამოწმე აბა იქნებ შენსასაც ეს პრობლემა აქვს,რაც ასე მარტივადაა მოსაგვარებელი:)

This post has been edited by q u a t t r o: 30 May 2010 - 20:38

Posted Image
0

#14 User is offline   q u a t t r o profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6,800
  • Joined: 02-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2

Posted 30 May 2010 - 20:46

ძირითადათ კალოტკების შეცვლის მერე ქონდათ ეგეთი პრობლემები რუჩნიკზე,შენც ხო არ შეცვალე?თუ რამეა გაითვალისწინე შეცვლისას ხელოსანმა რო არ დაგიზიანოს ჩვენებიც კაი ფეთხუმები არიან:)
Posted Image
0

#15 User is offline   MARGAL profile Icon

  • Don
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 5,443
  • Joined: 27-March 10
  • ნომერი:PPN-100

Posted 30 May 2010 - 20:49

View Postq u a t t r o, on 30 May 2010 - 20:38 , said:

ძირითადათ კალოტკების შეცვლის მერე ქონდათ ეგეთი პრობლემები რუჩნიკზე,შენც ხო არ შეცვალე?თუ რამეა გაითვალისწინე შეცვლისას ხელოსანმა რო არ დაგიზიანოს ჩვენებიც კაი ფეთხუმები არიან:)

ფეთხუმები არიან და მეტი არა?? იმენა დებილების პლიადააა უმრავლესობა.. რას აკეთებენ თვითონ არ იციან.. ავრაუდზე აკეთებენ....
0

#16 User is offline   Mr ika profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 17,781
  • Joined: 26-January 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:???
  • ნომერი:AUD-414

Posted 30 May 2010 - 21:23

XOXOXO
დღეს რა გითხრა გოშკამ? რა გირჩია?
OOOO Audi Club Georgia OOOO
www.audiclub.ge

კლუბის ადმინისტრაცია.
0

#17 User is offline   XOXOXO profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 734
  • Joined: 24-February 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2FSI
  • ცხენის ძალა:350
  • გამ. წელი:2006

Posted 30 May 2010 - 21:48

q u a t t r o

გაიხარე დიდი მადლობა,კი შეცვლილი მაქვს უკანა კალოდკები ცენტრში შევაცვლევინე, მაგრამ მაგას ჩემით ვერ ვნახავ უკანა სუპორტები კომპიუტერით უნდა გაიხსნას კალოდკები რო გამოიღო ისე არ იწევა, თან მე როგორც მახსოვს სანამ გამოვცვლიდი მანამდე მქონდა ეს პრობლემა


Mr ika

Quote

დღეს რა გითხრა გოშკამ? რა გირჩია?


გავარკვევ და გეტყვიო


q u a t t r o

http://www.files.ge/.../Doc31-doc.html :)

ამას მივაგენი ინტერნეტში შეიძლება უშველოს

This post has been edited by XOXOXO: 30 May 2010 - 21:57

0

#18 User is offline   q u a t t r o profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6,800
  • Joined: 02-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2

Posted 30 May 2010 - 21:59

XOXOXOმაგათაც ეგრე ქონდათ უმეტესობას კალოტკები რო შეცვალეს მერე გაუბერა,რაღაც პროვოდია პაგრიშკასთან ეტყობა სადაც შედის ფიშკასთან მანდ ფუჭდება ანახინე მერე აბა თუ რამეა დააპაიკებ შენც და ეგაა ,მაგისგან უნდა დაისვენო

მაინც ნახე აბა შეიძლება პროვოდი იყოს და ....:)მანამდეც მაგიტო უბერავდა იქნებ რავი აბა

კოდები აქ ნახე აბა რისი გინდა იქნებ იყოს კოდს აგდებს ნაწილისას და:)

კოდები აქ ნახე აბა რისი გინდა იქნებ იყოს კოდს აგდებს ნაწილისას და:) http://www.zipcats.ru/audi/
Posted Image
0

#19 User is offline   XOXOXO profile Icon

  • Advanced Member
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Audi Clubber
  • Posts: 734
  • Joined: 24-February 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2FSI
  • ცხენის ძალა:350
  • გამ. წელი:2006

Posted 30 May 2010 - 22:00

q u a t t r o

ვანახინებ აუცილებლად მადლობა დახმარებისთვის

ვინკოდით მაინტერესებს ხადავოის კოდები :yes:

ამორტიზატორი გავაძრე ებაიზე 40 დოლარად :yes:

This post has been edited by XOXOXO: 30 May 2010 - 22:02

0

#20 User is offline   q u a t t r o profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6,800
  • Joined: 02-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2

Posted 30 May 2010 - 22:04

გაიხარე,თქვი ხოლმე აბა რას იზავ მეც მაგრად მაინტერესებს ,

მაგ ამორტიზატორებს არ ეშვები ხო:D
Posted Image
0

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Free Page Rank Tool
"));