Audi Club Georgia | Hacked By xNot_RespondinGx | ProblemCyberTeam: კონდიციონერის პრობლემა - Audi Club Georgia | Hacked By xNot_RespondinGx | ProblemCyberTeam

Jump to content

  • (5 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Share კონდიციონერის პრობლემა კონდიციონერთან დაკავშირებული პრობლემები

#1 User is offline   LashaVar profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 10-February 10
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A6
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:4.2
  • გამ. წელი:2007

Posted 13 July 2010 - 23:17

ეგეთი რაგაც მომივიდა. ჩავახსნევინე კონდიციონერის რემენი ზამთარში და გუშინ ვიფიქრე დაცხა და კონდიციონერის რემენს დავაყენებინებ თქო,
დამიყენეს რემენი მანქანა დავქოქე ჩავრთე კონდიციონერი და რემეენმა დაიწყო რაგაც ხმების გამოცემა : D და მითხრეს კონდიციონერის მატორი გაქვს გამოსაცვლეელიო ანუ ( დაენძრაო რა..) და არადა სანამ კონდიციონერის რემენს ჩავხსნიდი კონდიციონერი ხუთიანზე მუშაობდა ეგეთი რაგაც მოგსვლიათ? ვფიქრობ რაგაც ხო არ შეეშალაათ თქო როგორ უნდა მოსვლოდა ეგეთი რაგაც როცა სანამ რემენს მოვხსნიდი მუშაობდა კარგად
0

#2 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 14 July 2010 - 00:49

LashaVar
ლაშ, თუ წრიპინებს იქნებ მცირე დრო დაჭირდეს და გაუქრეს ხმა? მაინც თუ 1 წელია არ უმუშავია, შეიძლება ეგეთი რამე მომხდარიყო
Posted Image
0

#3 User is offline   q u a t t r o profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6,800
  • Joined: 02-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2

Posted 14 July 2010 - 01:08

LashaVarროდის აქვს ხმა ?კომპრესორი რო მიიკრავს მუფტას თუ ისეც ხალასტიოზე ტრიალისასაც?
Posted Image
0

#4 User is offline   LashaVar profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 10-February 10
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A6
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:4.2
  • გამ. წელი:2007

Posted 14 July 2010 - 04:27

q u a t t r o
მანქანას ვქოქაავ არანაირი ხმა არ აქვს მაგ დროს.. პეჩს რო ვრთაავ არც მაშინ არ ააქვს არანაირი ხმა.. და კონდიციონერის ღილაკს ვაჭერ თუ არა იწყეებს ხმაურს რემენის ჭრიალის ხმაა დახლოებით ეგრე აღვიქვი : ( რას მირჩევთ?

This post has been edited by LashaVar: 14 July 2010 - 04:30

0

#5 User is offline   apocalips profile Icon

  • Andrew
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,259
  • Joined: 25-January 10
  • ქალაქი:Google
  • Audi:A4 S-Line
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:FIX-111

Posted 14 July 2010 - 09:50

LashaVar
ანუ შეიძლება ჩემმა კონდიციონერმაც ეგრე გამახაროს როგორც შენ?


უნდა გამოგვეცვალა დროზე ის საკისურები (პაჩებნიკები)რა :!

Quote

მითხრეს კონდიციონერის მატორი გაქვს გამოსაცვლეელიო

კომპრესორი იგულისხმე ალბათ ხო?
Posted Image
შეაფასე ფორუმელო, ფორუმელი!
მოგეწონა კომენტარი? Posted Image
არ მოგეწონა! Posted Image
© apocalips
0

#6 User is offline   LashaVar profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 10-February 10
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A6
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:4.2
  • გამ. წელი:2007

Posted 14 July 2010 - 13:47

apocalips
ეხ ანდრო აბა რავიცი ძმაა მეც მაგრა გამიკვირდა ეგრე მითხრეს კონდიციონერის ხელოსანმა უნდა ამუშაოოვოო ძმააოვო უნდა ამუშაოოვოო.. : D
მაგ კომფრესორში არის რაგაც პორშინები 4 ცალიო და არის ჩაპრესილი ზეთი და ეგ ზეთი ხმებააო რა რო არ მუშაობსო, :makoooo:
0

#7 User is offline   apocalips profile Icon

  • Andrew
  • Icon
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Administrators
  • Posts: 4,259
  • Joined: 25-January 10
  • ქალაქი:Google
  • Audi:A4 S-Line
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:1.8T
  • ცხენის ძალა:170
  • გამ. წელი:2005
  • ნომერი:FIX-111

Posted 14 July 2010 - 13:56

Quote

მაგ კომფრესორში არის რაგაც პორშინები 4 ცალიო და არის ჩაპრესილი ზეთი და ეგ ზეთი ხმებააო რა რო არ მუშაობსო,

ჰო ეგ მეც გამიგია
დაჟე ზამთარშიც უნდა ჩართო ერთი ორჯერო

მე კომპრესორი 1 წელი გარაჟში მედო. რო დავაყენე მერე ვინტილიატორი გაფუჭდა.
ეხლა ჩახსნიილ

500 - 600 ლარი მჭირდება ეხლა მაგ ამბავზე
რენებსაც გამოვცვლი და...
Posted Image
შეაფასე ფორუმელო, ფორუმელი!
მოგეწონა კომენტარი? Posted Image
არ მოგეწონა! Posted Image
© apocalips
0

#8 User is offline   LashaVar profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 10-February 10
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A6
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:4.2
  • გამ. წელი:2007

Posted 14 July 2010 - 15:42

apocalips
კომპრესორს რაგაც ხმა აქვს ხო? რემნის? რაგაც ეგეთი ხმა ქონდა ჩემსას რემნის ჭრიალის.. როცა ენძრევა :applause:
0

#9 User is offline   q u a t t r o profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6,800
  • Joined: 02-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2

Posted 14 July 2010 - 23:47

LashaVarკომპრესორი ატრაკებს ესეგი თუ ეგრეა,რემენს ხმა იმიტო აქვს კომპრესორი მუფტას რო მიიკრავს აღარ ტრიალებს და რემენი სრიალებს მუფტის შკივზე,ცადე აბა რემენი გადააძრე და ჩამოიღე კომპრესორი,მუფტა მოხსენი(ტრუბკა არ გააძრო ფრეონის) და ნახე აბა შიგ რა ხდება რამე ხო არ უშლის ,ჟანგებიც მოაცალე მუფტა და კომპრესორს შორის რითიც იმაგნიტებს,მაგარი მარტივია ცდად ღირს.თუ არადა კიას ცენტრში მიდი გიაა მანდ ფრეონშიკი და დაებაზრე აბა რას გეტყვის იქით რო მოხვდები,
Posted Image
0

#10 User is offline   LashaVar profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 10-February 10
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A6
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:4.2
  • გამ. წელი:2007

Posted 15 July 2010 - 03:01

q u a t t r o
ვა მადლობ აზე ვარ ეგ გია მგონი : ) ჯიგარი ხარ, აუ რავი ძაან გამიკვირდა ეგრე რო დაემაართა არადა სანამ რემენს ჩავხსნიდი მუშაობდა კარგად და 3-4 თვის შემდეგ უკან დავუყენე რემენი და ეგეთი რაგაც დაემართა
0

#11 User is offline   Dv0rsky profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 100
  • Joined: 19-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:Allroad
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2,7T
  • გამ. წელი:2001
  • ნომერი:SGA-100

Posted 15 July 2010 - 16:41

დაჟე ზამთარში უნდა ჩართო კი არა, ვისაც კლიმატ-კონტროლები გვაქვს, იმათ სულ ჩართული არ გვაქვს?
ზაფხულში აგრილებს, ზამთარში ათბობს.
აუტო-ს ვაჭერ ხოლმე და ვსიო, და ხანდახან გრადუსებს თუ შევცვლი
[twitter]dv0rsky[/twitter]
www.dgiuri.com
0

#12 User is offline   q u a t t r o profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6,800
  • Joined: 02-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2

Posted 15 July 2010 - 19:03

Dv0rsky....ჩართულია მხოლოდ ფეჩი,კომპრესორი გათიშულია ზამთარში,თვეში ერთხელ მაინც უნდა იმუშაოს ცოტა ხნით მაინც
Posted Image
0

#13 User is offline   Dv0rsky profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 100
  • Joined: 19-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:Allroad
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:2,7T
  • გამ. წელი:2001
  • ნომერი:SGA-100

Posted 16 July 2010 - 12:59

View Postq u a t t r o, on 15 July 2010 - 18:55 , said:

Dv0rsky....ჩართულია მხოლოდ ფეჩი,კომპრესორი გათიშულია ზამთარში,თვეში ერთხელ მაინც უნდა იმუშაოს ცოტა ხნით მაინც

ისე ეხლა მივხვდი რომ საერთოდ არ ვიცი მაგის ხმარება.
მარტო აუტოს უნდა დააჭირო და ვსიო?

აი გუშინ რო წვიმდა და გრილოდა - კონდიციონერი არ მჭირდებოდა, მაგრამ ჰაერი მინდოდა სალონში - ეგ როგორ უნდა ჩავრთო?
[twitter]dv0rsky[/twitter]
www.dgiuri.com
0

#14 User is offline   Mr ika profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 17,781
  • Joined: 26-January 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:???
  • ნომერი:AUD-414

Posted 16 July 2010 - 14:12

Quote

ისე ეხლა მივხვდი რომ საერთოდ არ ვიცი მაგის ხმარება.
მარტო აუტოს უნდა დააჭირო და ვსიო?

აი გუშინ რო წვიმდა და გრილოდა - კონდიციონერი არ მჭირდებოდა, მაგრამ ჰაერი მინდოდა სალონში - ეგ როგორ უნდა ჩავრთო?

მაგას სპეციალური ღილაკი აქვს, რომელიც უბრალოდ ვენტილაციას აკეთებს პიპოში :D
OOOO Audi Club Georgia OOOO
www.audiclub.ge

კლუბის ადმინისტრაცია.
0

#15 User is offline   q u a t t r o profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6,800
  • Joined: 02-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2

Posted 16 July 2010 - 21:25

Dv0rsky...მე აუტოს არასდროს ვხმარობ დიდი აბაროტით უბერავს სანამ სასურველ ტემპერატურაზე დადგება ჰაერი სალონში და არ მსიამოვნებს რაღაც ეგრე.მეთვითონ ვაყენებ ორივე განზომილებაში სასურველ ტემპერატურის გრადუსებს და უთითებ ვენტილატორის სასურველ სიჩქარეს და საიდან დაუბეროს,შენი როგორია ორგანზომილებიანი კლიმატია?LO–ზე გადაიყვანე და econ–ჩაურთე რო კომპრესორი გათიშოს,მაგ დროს ცხელი წყლის კლაპანიც გათიშულია და კომპრესორიც,გრილს დაუბერავს ვენტილატორი
Posted Image
0

#16 User is offline   LashaVar profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 10-February 10
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A6
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:4.2
  • გამ. წელი:2007

Posted 30 July 2010 - 14:44

კონდიციონერის კომფრესორის ზემოდან რატო უნდა ჟონავდეს წყალი წვეთ წვეთაად? მაქ არის რამე? და კონდიციონერის კომფრესორისზემოთ სიცარიელეეა : (
Posted Image

This post has been edited by LashaVar: 30 July 2010 - 14:45

0

#17 User is offline   Mr ika profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 17,781
  • Joined: 26-January 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:???
  • ნომერი:AUD-414

Posted 30 July 2010 - 15:27

LashaVar
მისმინე და კონდინციონერი რო გავქ სჩართული საიდან წვეთავს? მაგ დროს წესით თერმოსტატი უნდა წვეთავდეს :)
OOOO Audi Club Georgia OOOO
www.audiclub.ge

კლუბის ადმინისტრაცია.
0

#18 User is offline   LashaVar profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 10-February 10
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A6
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:4.2
  • გამ. წელი:2007

Posted 30 July 2010 - 17:50

Mr ika
არა კონდიციონერი არაფერ შუაშია ანტი ფრიზი გასდის მატორს.. და კონდიციონერის კომფრესორის მხრიდან წვეთაავს ზედ ესხმევა ანტიფრიზი კომფრესორს და წვეთებით ჩამოდის .. და ეგ მაინტერესებს კომფრესორის ზევით რააყეენია რო იქიდან გაზდიოდეს? პომპააა დავიჯერო პომპა მარჯვენა მხარესააა
Posted Image

This post has been edited by LashaVar: 30 July 2010 - 18:06

0

#19 User is offline   LashaVar profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 10-February 10
  • ქალაქი:Tbilisi
  • Audi:A6
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:4.2
  • გამ. წელი:2007

Posted 01 August 2010 - 16:09

Mr ika
ვა მაგარია ძაან ვუილოცავ (SAN) ; ) :lotebi:

All..

აი აქედან ანტიფრიზი რატო უნდა ჯონავდეს.. რამე აის ისეთი შლაანგი რო ანტიფრიზი გადიოდეს? :mad:
Posted Image

This post has been edited by LashaVar: 01 August 2010 - 16:10

0

#20 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 06 August 2010 - 18:23

LashaVar
გამოაცვლევინე მერე ეგ შლანგი - ვის ელოდები? :)
Posted Image
0

  • (5 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Free Page Rank Tool
"));