Audi Club Georgia: უკანა ფარების სტაილინგი AUDI A6- ზე. - Audi Club Georgia

Jump to content

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Share უკანა ფარების სტაილინგი AUDI A6- ზე. პრობლემა გამიჩნდა.

#1 User is offline   david profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 424
  • Joined: 13-March 10
  • ქალაქი:Rustavi
  • Audi:Q5
  • Car:Audi
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:3.2
  • ცხენის ძალა:270
  • გამ. წელი:2010

Posted 21 November 2010 - 23:12

ფორუმელებს სალამი.


პრობლემა და კითხვა:

ამ კვირაში ჩამომივიდა ამერიკიდან ახალი უკანა ფარები ჩემი მანქანისთვის გამიხარდა(მაგრამ სამწუხაროდ ნაადრევად).დავაყენე და ყველაფერი მუშაობს მაგრამ სამაგიეროდ ეხლა დრო და დრო მუხრუჭის ხმარების დროს მინთებს ერრორს Brake light faulty. რუსულ აუდის ფორუმზე მირჩიეს ''კომფორტის ბლოკში''კოდირებაში მიუმატო 4096 . სამწუხაროდ VAGCOM-ის უქონლობის გამო ვერ გავაკეთებ. მაინტერესებს ხომ არ იცით სერვის-ცენტრში თუ შესძლებენ რომ დამეხმარონ ?ჩემი ბმული


პასუხი პრობლემაზე:

როგორც იკნა მომიგვარეს პრობლემა , ბანალური 2 ათვატიანი ნათურის დამატებით ზედ ფარების მართულგაყვანილობაზე დასმით(ტვირთი მოვუმატედ)და მორჩა აღარ მიგდებს არანაირ სიგნალს მშვენივრად მუშაობს ყველაფერი.
მინდა ყველას მადლობა მოგიხადოთ ვინც კი გამოეხმაურა ჩემს პრობლებას . ( თუ ვინმეს სურს შემიძლია სურათების ატტჩმენტიც გავაკეთო როგორ მოუხდა ფარები ასწორებს).

This post has been edited by Mr ika: 11 March 2012 - 14:03
Reason for edit:: პოსტი დაკორექტირებულია და საბოლოო პრობლემის პასუხი წერია პირველივე პოსტზე. (ზედმეტად გვერდები

0

#2 User is offline   AL Janinny profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 15,836
  • Joined: 02-February 10
  • ქალაქი:დედაქალაქი
  • Car:VQ35DE
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:უკანა
  • ძრავი:3.5
  • ცხენის ძალა:360
  • ნომერი:GT-R

Posted 21 November 2010 - 23:47

View Postdavid, on 21 November 2010 - 23:12 , said:

ფორუმელებს სალამი.

ამ კვირაში ჩამომივიდა ამერიკიდან ახალი უკანა ფარები ჩემი მანქანისთვის გამიხარდა(მაგრამ სამწუხაროდ ნაადრევად).დავაყენე და ყველაფერი მუშაობს მაგრამ სამაგიეროდ ეხლა დრო და დრო მუხრუჭის ხმარების დროს მინთებს ერრორს Brake light faulty. რუსულ აუდის ფორუმზე მირჩიეს ''კომფორტის ბლოკში''კოდირებაში მიუმატო 4096 . სამწუხაროდ VAGCOM-ის უქონლობის გამო ვერ გავაკეთებ. მაინტერესებს ხომ არ იცით სერვის-ცენტრში თუ შესძლებენ რომ დამეხმარონ ?ჩემი ბმული

ვაა რა კაი ფარებია!
ჩამოყრა იციან და წესით კოდირების შეცვლაც უნდა შეძლონ :yes: თუ ვერა და რამე რეზისტორი უნდა გაუკეთო :)
Posted Image
0

#3 User is offline   dato_dato profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 4,683
  • Joined: 07-February 10

Posted 22 November 2010 - 10:14

david

Quote

რუსულ აუდის ფორუმზე მირჩიეს ''კომფორტის ბლოკში''კოდირებაში მიუმატო 4096 . სამწუხაროდ VAGCOM-ის უქონლობის გამო ვერ გავაკეთებ.

თუ იცი სად უნდა ჩაწერო მე მაქვ ვაგი და კომპი, დაგეხმარები ოღონდ დრო შევათანხმოთ
0

#4 User is offline   david profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 424
  • Joined: 13-March 10
  • ქალაქი:Rustavi
  • Audi:Q5
  • Car:Audi
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:3.2
  • ცხენის ძალა:270
  • გამ. წელი:2010

Posted 22 November 2010 - 10:56

ზუსტად ეხლა მაგის გარკვევაში ვარ რა და სად უნდა ჩავწერო . სხვათაშორის ხომ ვერ მეტყვი სად შეიძინე VAG-ის კაბელი(სოფტს კი ჩამოვტვირთავ ინტერნეტიდან)და კიდევ ერთი რომელი ვერსია უნდა მქონდეს კაბელი და სოფტი ?
0

#5 User is offline   Mr ika profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 17,781
  • Joined: 26-January 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:???
  • ნომერი:AUD-414

Posted 22 November 2010 - 11:54

david
როდესაც ავტომობილზე იცვლება ფარები (ნათურები) ყენდება უფრო ძლიერი ან მაგდაგვარ გადაკეთებას განიცდის, ზოგჯერ კომპიუტერი ვერ კითხულობს.. სიმძლავრე არ ყოფნის, ამპერთაჟი არ ემთხვევა და ანთებს კომპი, ხან თვითონ ნათურები არ ინთება.. (ციმციმებს, ხან ირთვება, ხან რაღაც პერიოდი მიშაობს და მალევე ითიშება..) ამიტომ ყენდება რელე.. topspeedshi ქონდათხლმე.. ის რელე მუშაობს როგორც გამაძლიერებელი და არავითარი პრობლემა არარ ექნება :)
OOOO Audi Club Georgia OOOO
www.audiclub.ge

კლუბის ადმინისტრაცია.
0

#6 User is offline   dato_dato profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 4,683
  • Joined: 07-February 10

Posted 22 November 2010 - 12:10

david

Quote

ზუსტად ეხლა მაგის გარკვევაში ვარ რა და სად უნდა ჩავწერო . სხვათაშორის ხომ ვერ მეტყვი სად შეიძინე VAG-ის კაბელი(სოფტს კი ჩამოვტვირთავ ინტერნეტიდან)და კიდევ ერთი რომელი ვერსია უნდა მქონდეს კაბელი და სოფტი ?

ობამას ქვეყნიდან გამომიგზავნეს, და მარტო დიაგნოსტიკა დავამუღამე ჯერჯერობით, დრო არ მაქვს რო ჩაუჯდე....
0

#7 User is offline   david profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 424
  • Joined: 13-March 10
  • ქალაქი:Rustavi
  • Audi:Q5
  • Car:Audi
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:3.2
  • ცხენის ძალა:270
  • გამ. წელი:2010

Posted 22 November 2010 - 14:11

Mr ika

topspeedshi დავრეკე ველაპარაკე და მითხრეს რომ ეგ რელეები ყენდებაო ქსენონის შემთხვევაში და ზუსტად არ არიან დარწმუნებულები თუ მიშველის პრობლემის მოგვარებაში ჩემს შემთხვევაში. :unsure:
0

#8 User is offline   Mr ika profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 17,781
  • Joined: 26-January 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:???
  • ნომერი:AUD-414

Posted 22 November 2010 - 14:45

david

Quote

Mr ika

topspeedshi დავრეკე ველაპარაკე და მითხრეს რომ ეგ რელეები ყენდებაო ქსენონის შემთხვევაში და ზუსტად არ არიან დარწმუნებულები თუ მიშველის პრობლემის მოგვარებაში ჩემს შემთხვევაში. :unsure:

უნდა ცადო და უნდა უშველოს... თუ უშველა ხო დააყენებ, თუ არადა მისცემ უკან, იქვე ჩალიჩობენ ბიჭები.. რას კარგავ რო? მე ვიცი რო შველის მაგ პრობლემას და რა გითხრა აბა.,..
OOOO Audi Club Georgia OOOO
www.audiclub.ge

კლუბის ადმინისტრაცია.
0

#9 User is offline   david profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 424
  • Joined: 13-March 10
  • ქალაქი:Rustavi
  • Audi:Q5
  • Car:Audi
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:3.2
  • ცხენის ძალა:270
  • გამ. წელი:2010

Posted 22 November 2010 - 20:25

View PostMr ika, on 22 November 2010 - 14:45 , said:

david

უნდა ცადო და უნდა უშველოს... თუ უშველა ხო დააყენებ, თუ არადა მისცემ უკან, იქვე ჩალიჩობენ ბიჭები.. რას კარგავ რო? მე ვიცი რო შველის მაგ პრობლემას და რა გითხრა აბა.,..


კაი და ხომ ვერ მეტყოდი ზედ ფარების პრავოდკაზე დავსვა ეგ რელე ,თუ როგორ :huh:
0

#10 User is offline   Mr ika profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 17,781
  • Joined: 26-January 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:???
  • ნომერი:AUD-414

Posted 22 November 2010 - 20:44

david
შენ არ გირჩევ მაგაზე ჩალიჩს :) თვითონ იმ ხელოსანმა გააკეთოს.. ზედაში რას გულისხმობ ვერმივხვდი.ახალი ფარების განათებაზე რო მიდის თუ მაგას,მაშინ ხო, მაგაზე დასვას.
OOOO Audi Club Georgia OOOO
www.audiclub.ge

კლუბის ადმინისტრაცია.
0

#11 User is offline   q u a t t r o profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6,800
  • Joined: 02-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2

Posted 22 November 2010 - 20:51

david

 და ფარები რო შეცვალე ნათურებიც შეუცვალე ?


ძველ ნათურებზე გინთებდა?


Posted Image
0

#12 User is offline   david profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 424
  • Joined: 13-March 10
  • ქალაქი:Rustavi
  • Audi:Q5
  • Car:Audi
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:3.2
  • ცხენის ძალა:270
  • გამ. წელი:2010

Posted 22 November 2010 - 21:15

View Postq u a t t r o, on 22 November 2010 - 20:51 , said:

david

 და ფარები რო შეცვალე ნათურებიც შეუცვალე ?


ძველ ნათურებზე გინთებდა?


თავისი ნათურების სრული კომპლექტით ჩამომივიდა და ეგენი დავუყენე. და თავის ძველ ფარებზე ყველაფერი მუშაობდა უნაკლოდ. ხო მართლა Mr ika
topspeedshi თვითონვე დააყენებ რეზისტორს(ბს)ხომ არ იცი ?

This post has been edited by david: 22 November 2010 - 21:17

0

#13 User is offline   q u a t t r o profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6,800
  • Joined: 02-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2

Posted 22 November 2010 - 21:25

david

Quote

თავისი ნათურების სრული კომპლექტით ჩამომივიდა და ეგენი დავუყენე. და თავის ძველ ფარებზე ყველაფერი მუშაობდა უნაკლოდ.



ის ნათურები გადაიტანე მაშინ რაც გეყენა და ეგაა მაგდენ წვალებას :)


Posted Image
0

#14 User is offline   david profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 424
  • Joined: 13-March 10
  • ქალაქი:Rustavi
  • Audi:Q5
  • Car:Audi
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:3.2
  • ცხენის ძალა:270
  • გამ. წელი:2010

Posted 22 November 2010 - 21:32

View Postq u a t t r o, on 22 November 2010 - 21:25 , said:

david




ის ნათურები გადაიტანე მაშინ რაც გეყენა და ეგაა მაგდენ წვალებას :)


ეგ უკვე ვცადე დღეს ძმაო , მაგრამ ამაოდ . როგორც ვატყობ კომფორტის ბლოკში კოდის ჩამატაება ან რელეს დაყენება უშველის,რასაც ვცდი სავარაუდოდ ამ კვირაში.
0

#15 User is offline   Mr ika profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 17,781
  • Joined: 26-January 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:???
  • ნომერი:AUD-414

Posted 22 November 2010 - 21:36

david
კი თვითონ უნდა დააყენონ :)
OOOO Audi Club Georgia OOOO
www.audiclub.ge

კლუბის ადმინისტრაცია.
0

#16 User is offline   q u a t t r o profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6,800
  • Joined: 02-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2

Posted 22 November 2010 - 21:37

david

Quote

ეგ უკვე ვცადე დღეს ძმაო , მაგრამ ამაოდ . როგორც ვატყობ კომფორტის ბლოკში კოდის ჩამატაება ან რელეს დაყენება უშველის,რასაც ვცდი სავარაუდოდ ამ კვირაში.



და თავისამაც აღარ ჩააქრო ?





Posted Image
0

#17 User is offline   david profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 424
  • Joined: 13-March 10
  • ქალაქი:Rustavi
  • Audi:Q5
  • Car:Audi
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:3.2
  • ცხენის ძალა:270
  • გამ. წელი:2010

Posted 22 November 2010 - 21:46

View Postq u a t t r o, on 22 November 2010 - 21:37 , said:

david




და თავისამაც აღარ ჩააქრო ?


სამწუხაროდ არ ჩააქრო :(
0

#18 User is offline   Mr ika profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Club Manager
  • Posts: 17,781
  • Joined: 26-January 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:RS4
  • კოლოფი:Manual
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2
  • ცხენის ძალა:???
  • ნომერი:AUD-414

Posted 22 November 2010 - 21:50

david

Quote

სამწუხაროდ არ ჩააქრო

სავარაუდოდ ჩამოყრა დაჭირდება
OOOO Audi Club Georgia OOOO
www.audiclub.ge

კლუბის ადმინისტრაცია.
0

#19 User is offline   q u a t t r o profile Icon

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 6,800
  • Joined: 02-May 10
  • ქალაქი:თბილისი
  • Audi:A8
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:Quattro
  • ძრავი:4.2

Posted 22 November 2010 - 22:01

 david

Quote

სამწუხაროდ არ ჩააქრო



მაშინ რამე დააზიანე ეტყობა თორე თავისებს უნდა ჩაექრო თუ ნათურის ბრალია და მაგ რეზისტორების რელეების დაყენებას აზრი არ აქვს არანაირი

(რელე უეჭველი არ გჭირდება თავისებს რომც ჩაექრო იმიტო რო რელე პირიქით ამცირებს დატვირთვას ანუ მგრძნობელობას რა)

ეგ რეზისტორი არ ვიცი რაზე იძახით ....და თუ ვოლტი დაბალი –წინაღობა ჭირდება რო მოემატოს გარკვეულ დონემდე.რამდენ ვოლტზეცაა გათვლილი ისე უნდა შეარჩიო წინაღობა რო იქამდე აიყვანოს და ეყოს

მარა შენ შემთხვევაში არც ერთია არც მეორე სხვა რამ დააზიანე ეტყობა თორე თავისსები ჩაგიქრობდა თუ აქრობდა აქამდე









Mr ika

Quote

სავარაუდოდ ჩამოყრა დაჭირდება



ჩამოყრა არაფერს შეცვლის იკ  :yes:კომპი ვერ ხედავს მაგ აშიბკას დაუწერს რო ნათურა გაქვს დამწვარიო –რასაც მანქანის კომპიც უწერს

ყოველ ნათურის დაწვაზე კომპის შეერთებაც არ ჭირდება უბრალოდ ვოლტი მიდის ნაკლები ეხლა იმ ბლოკამდე რაც ამოწმებს წინაღობას და ნაკლები მისდის შესაბამისად ისიც აძლევს სიგნალს მანქანის კომპს რო ნათურა დამწვარიაო


Posted Image
0

#20 User is offline   david profile Icon

  • Member
  • PipPip
  • Insert nick to fast reply form
  • Quote selected text to fast reply form
  • Group: Members
  • Posts: 424
  • Joined: 13-March 10
  • ქალაქი:Rustavi
  • Audi:Q5
  • Car:Audi
  • კოლოფი:TipTronic
  • წამყვანი:4x4
  • ძრავი:3.2
  • ცხენის ძალა:270
  • გამ. წელი:2010

Posted 22 November 2010 - 22:33

არა დაზიანებით არა მგონია რაიმე დამეზიანებინა , უბრალოდ მგონი საქმე იმაშია რომ საკუთარ ფარებში როგორც იცით უყენია 3 ცალი 12/21W ნათურა და ამ ახლებში უყენდება 1 ცალი 12/21W და 1ცალი უფრო პატარა ( სულ მცირე ზომით მაინც :) რამდენ ვატიანია ზუსტად არ ვიცი ) და მესამე კი უკვე დიოდების რიგია. ვინაიდან დიოდების მოხმარება თითქმის ნუ ლოვანია მას კომპიუტერი ვერ ხედავს როგორც მომხმარებელს ამიტომაც ურევს როგორც მე ვხვდები.
იტოგში ერთმა მეგა ტვინმა რუსული აუდი ფორუმიდან მომწერა:

http://wiki.ross-tec...t_System#Coding
Заходи в комфорт, ищи кодировку и добавляй к ней 4096.

ამ დღეებში მოვხვდები სერვისცენტრისკენ და ვცდი ამ მეთოდსაც და ვნახოდ რას იზავს.
0

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Free Page Rank Tool
"));